Anne Lise Marstrand-Jørgensen

Anne Lise Marstrand-Jørgensen
Foto: Isak Hoffmeyer

Monday, January 17, 2011

Nyt fra Hildegard-fronten

Jeg er igang med Hildegard-foredragene igen. Her til morgen var jeg i Struer for at fortælle om mine bøger i Gimsing sognehøjskole. 195 søde, imødekommende og morgenfriske mennesker var med til at gøre det til en dejlig formiddag. Selvom jeg taler om de samme bøger, bliver det helt forskelligt fra gang til gang. Jeg glæder mig altid til at høre, hvad publikum vil spørge om - det kommer der mange gode samtaler ud af, og jeg får ofte noget at tænke over.

Nu sidder jeg i toget hjem til København. Det er en lang tur, det giver tid til at skrive blogindlæg med Hildegard-nyheder:

Litteratursiden kan man læse en meget fin analyse af Hildegard. Jeg kan ikke anbefale den side nok, der er altid noget spændende at læse. Lige for tiden er Katrine Marie Guldager ambassadør for siden og skriver fine, læsværdige blogindlæg.

Samme sted kan man melde sig ind i en online læseklub og være med til at kommentere og debattere de bøger, som er nomineret til DR's romanpris. Hildegard II læses og debatteres i januar og februar, og jeg ser frem til mig at deltage i debatten. Guldagers Ulven er iøvrigt også blandt de nominerede bøger, og det er jo altid en ære, at være i godt selskab.

Der er også kommet en meget positiv anmeldelse af Hildegard II i en norsk avis. Næsten samtidig fik jeg at vide, at Hildegard er solgt til et norsk forlag, så det kunne ikke være bedre.

Hildegard er kommet i en hardbackudgave. Der er kommet et I-tal på forsiden, men ordene er de samme. Det er en billigere udgave, som kan fås for 150 kroner.

Og så er Hildegard nummer 3 på bestsellerlisten. Det er svært at få armene ned for tiden.

6 comments:

Madam Kjeldsen said...

Du har sådan fortjent den succes, dine bøger bringer dig.. :)
Hvornår kommer du til Odense ?

anne lise marstrand-jørgensen said...

Mange tak for din søde kommentar! Jeg kommer til Odense centralbibliotek d.12. april klokken 19 og håber, du kommer og hilser på mig :)

Teolog på afveje said...

Vi vil også have den på engelsk, thank you very much! (Siger den læser, der netop er blevet færdig med Hilary Mantels 'Wolf Hall' og tænker, at der da ihvertfald er et marked for 'historisk med et nutidigt tvist' herovre).

Madam Kjeldsen said...

Det kan du tro, jeg gør, Anne Lise.. ;)
Elisabeth, jeg har lige fået Wolf Hall ind ad døren.. er den god ?

Unknown said...

Please keep on writing, Hildegard is one of my favourite books, it has been a great literary experience!

anne lise marstrand-jørgensen said...

Thank you very much!